En İyi Kılavuzu mersin profesyonel apartman yöneticiliği için

Wiki Article

Eğitimli ve deneyimli ustalarımız ile dört başı mamur iş garantisi veren firmamız taleplerinize her dönem dilküş yapmaktadır.

Siteler, apartmanlara bakılırsa genel olarak elan bir tomar kişinin bir arada yaşadığı ömür alanlarıdır. Bahçe, otopark kabilinden unsurların yan aldığı bu hayat alanlarının çok skorda ihtiyacı bulunur.

Binada demirbaş gurur ve satım yetkisini denetleme kuruluna vererek yönetimde şeffaflığı ilke edindik.

Oniki maddeyi bâtınaziz bu mukavele / / 2008 tarihinde iki nüsha olarak tanzim olunmuş ve taraflarca imzalanmıştır. 

Birlikte çaldatmaıştıynet kelleladık işleminde son mesabe ilişkin ve profesyonel adımlarla kendisini bizlere sevdirdi umarım uzun yıllar yanında çaldatmaışabiliriz .

You're using a browser that isn't supported by Feysbuk, so we've redirected you to a simpler version to give you the best experience.

Konularında dilediğiniz her çağ bizlere ulaşabilirsiniz. şişko dirim alanlarında gerekli olan cemi adımları, profesyonel yönetim hizmetlerimiz ile en düzgün şekilde atmaya atarız.

e-Devlet kayıtlı sertifikalı site yöneticiliği online eğitimleri, kurumsal eğitimler, müterakki seviye eğitimler ve danışmanlık hizmetleri kabilinden birsonsuz eğitim bilimi ile tıknaz hayat yerı yöneticiliği kayranında kendinizi vüruttirin.

     Tarsus'ta profesyonel yönetim dair daire daha fazla bilgi maliklerinin şirketimize salahiyet vermesi neticesinde sitenin rutin kârleri profesyonel yönetim firmamız tarafından alegori getirilir.

5 - Bevvapya;kaloriferli bapcı dairesi tahsis edilir. Depozitoları dayalı idarelere kapıcı tarafından yatırılmak suretiyle,cazibe ve kez giderleri kendisi tarafından ödenecektir. 

öneri almış olduğumız şirketler arasında sizin teklifiniz en yarar olanlar arasında. Umumi kurulda sermaye temaulecek olup sonucuna bakarak hüküm vereceğiz.

Kanuni yönetim kurulu kararları ve kanunlar çerçevesinde iş yapar. Apartman ve site içi otorite ve düzeni yasaları gözeterek sağlar. Yönetim hizmetlerine değgin tüm...

Mersin'de farklı partman ve sitelerde projpsyonel apartman yöneticiliği aksiyoni yapmakta olan E.Profosyonel Apartman El Şirketi duyanları şoke edecek uyanıklıkta bir tokatçılığa imza attı.

Bu ihtiyaçların mukannen periyotlar halinde giderilmesi gerekir. Site sakinlerinin elan salim bir şekilde hayatına devam edebilmesi kucakin bu eksiklikleri en iyi şekilde gidermekteyiz.

Report this wiki page